Creatieve tips voor het maken van een Diamond Painting-foto

Creatieve tips voor het maken van een Diamond Painting-foto

Diamant schilderij foto

Om een diamantschilderij te maken, moet u hoogwaardige afbeeldingen van diamanten kunnen vastleggen. De foto moet tot 100 procent worden ingezoomd op uw computer om er zeker van te zijn dat deze vrij is van korrels en pixelvorming. Hoe hoger de kwaliteit van het beeld, hoe meer pixels het heeft – elke pixel is gelijk aan een stukje diamanthars!

Een goede tip voor een beginnende diamantschilder is om klein te beginnen en kleinere projecten uit te proberen. Er zijn kits op de markt die alles bevatten wat je nodig hebt om je kunst te maken. Deze kits bevatten diamanten, een was- of acrylverf en een applicator klik. Dit zal u veel tijd besparen!

Een ander ding om te overwegen is de kleur van je afbeelding. Zijn de kleuren te verzadigd of te licht? Als ze te fel zijn, zal uw diamanten kunstwerk niet zo scherp zijn als het zou moeten zijn. Gebruik betaalde software voor het bewerken van foto's om dit probleem te voorkomen. U kunt bijvoorbeeld Photoshop of Lightroom gebruiken. Met deze programma's kunt u kleurzweem corrigeren.

Als je eenmaal je kleuren hebt gekozen, is het tijd om te oefenen op een canvas. Sommige kits worden geleverd met voorgesneden strips. U wilt beginnen met de lichtste kleur en naar de donkere kleuren toe werken. Het gebruik van de tool Multi-Place kan het gemakkelijker maken om met meerdere kleuren tegelijk te werken. Je kunt ook proberen de kleuren op het canvas op een rij te zetten en de ruimtes op te vullen.

Voor meer informatie zie: Mythofasia.nl