ASSA ABLOY toegangscontrolesystemen

toegangscontrolesystemen

ASSA ABLOY toegangscontrolesystemen

Toegangscontrolesystemen zijn een geweldige manier om de veiligheid te vergroten en diefstal te voorkomen. Ze kunnen worden gebruikt voor deuren en poorten, maar ook voor het beperken van toegang tot specifieke ruimtes. Met deze systemen kunt u ook de aanwezigheidsregistratie van uw medewerkers bijhouden en in noodgevallen kunnen ze helpen bepalen waar mensen zich bevinden. Deze systemen zijn ook een geweldige manier om gevoelige gebieden in uw gebouw te beschermen.

ASSA ABLOY biedt een volledige lijn van toegangscontroletechnologieën. De visie van het bedrijf is om de leider te zijn in totaaloplossingen voor het openen van deuren klik. Door uitgebreide beveiligingsoplossingen te bieden, helpt ASSA ABLOY klanten beveiligingsbedreigingen te voorkomen, de beveiliging te verbeteren en hun bedrijfsmiddelen te beschermen. ASSA ABLOY ontwikkelt ook draadloze elektronische toegangscontroleoplossingen die gebouwen en activa helpen beschermen.

Toegangscontrolesystemen gebruiken een referentie om de identiteit van een persoon te verifiëren. Deze referentie kan een fysieke kaart, een persoonlijk identificatienummer of zelfs een vingerafdruk of irisscan zijn. Zodra een geautoriseerde persoon zijn legitimatiebewijs bij een deurlezer presenteert, ontgrendelt het een specifiek relais dat op een bepaalde deur is aangesloten.

De meest veilige vorm van toegangscontrole is verplichte toegangscontrole. Het wordt gebruikt in situaties waarin de eigenaar of beheerders toegang hebben tot het systeem. Het is voor niemand anders mogelijk om de instellingen van dit type toegangscontrolesysteem te wijzigen of te omzeilen. Dit type systeem categoriseert alle gebruikers op basis van hun rechten. Gebruikers hebben alleen toegang tot de gebieden waarvoor ze toestemming hebben om te betreden.

Site bezoeken voor meer info: ASSA ABLOY